Advertentiemogelijkheden zijn groter dan ooit. U heeft de keus uit adverteren in kranten, regionale- en landelijke dagbladen, weekbladen, magazines, outdoor, buitenreclame abri’s, online advertenties voor websites. banneradvertenties enz. De in te zetten advertentiemedia hangen af de doelgroep of ontvanger, de afzender, de boodschap, het communicatiestadium (merkbekendheid/awareness, positieve houding t.ov. het merk (attitude) en koopintentie (action).
Sitno helpt u graag met het opstellen en ontwerpen van advertenties. Na uw briefing zorgen we voor een gewenst ontwerp, al dan niet volgens uw huisstijl.  Als na het proevenstadium de advertentie helemaal naar wens is, zorgen wij voor de juiste opmaakspecificaties voor het medium waarin u de advertentie wilt plaatsen.
THEMA Advertenties
Themareclame is bedoeld om naamsbekendheid en het imago van het bedrijf of merk te beïnvloeden. Dit wordt vaak gedaan door het product of dienst op de een of andere manier te onderscheiden van andere producten. Deze advertenties zijn meestal gericht op lange termijn effect.

ACTIE Advertenties
Actiereclame is korte termijn gericht en bedoelt om direct effect te genereren. Denk aan speciale actieweken, demodagen, opruimingen of reclame met andere tijdelijke kortingen of  promotionele acties.​​​​​​​
PERSONEELS Advertenties
De tekst van je vacature bepaalt of en welke sollicitanten je aantrekt. Hoe val je op met een pakkende personeelsadvertentie? Lees waar je op kunt letten bij het schrijven van een goede vacaturetekst.
Vacatures staan bol van standaardtermen. Wat te denken van een zin als: ‘Onze organisatie heeft een informele cultuur en als werknemer moet je actief, resultaatgericht en flexibel zijn.’ Het is vaag taalgebruik waarmee je weinig goede sollicitanten overtuigt.
Sollicitanten zoeken juist concrete informatie die hen helpt bij de beslissing om op een functie te solliciteren. Als je die informatie opneemt in een pakkende tekst, levert dat meer reacties van een betere kwaliteit op. Hieronder laten we zien hoe je een goede vacaturetekst kunt schrijven.
Geïnteresseerd en wil je meer weten?
Bel +31 653 207083 en vraag naar Rob of stuur ons een mailtje met je vraag.
Verzend
Bedankt voor je reactie!
Back to Top