Een huisstijl zorgt voor uw merkidentiteit en is ter onderscheiding van concurrenten. Daarnaast moet uw huisstijl de kernwaarden uitdragen waar de doelgroepen zich in herkennen. En dat is meer dan alleen een logo. Andere elementen van een goede huisstijl zijn de pay-off, het kleurgebruik, typografie, lay-out, fotografie en geluid. Visitekaartjes, gepersonaliseerd briefpapier en bedrukte enveloppen, offertemappen zijn stuk voor stuk de basis van uw zakelijke identiteit. SITNO bewaakt uw huisstijl altijd optimaal, ongeacht door wie deze huiststijl is ontwikkeld. Dit gebeurt al dan niet in nauw overleg met uw reclame- of ontwerpbureau. Maar u kunt ook bij SITNO terecht voor het laten ontwikkelen van uw huisstijl.
Enkele huisstijl voorbeelden...
 
BRIEFPAPIER EN ENVELOPPEN
visitekaartjes
Visitekaartjes zijn onmisbaar voor een écht professionele uitstraling. Het laat zien wie je bent.  Spot UV, gelamineerd, foliedruk, stevig 400 grams, kunststof? SITNO biedt u alle soorten en uitvoeringen, van budget tot superluxe uitvoeringen, steeds voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.
OFFERTEMAPPEN / PRESENTATIEMAPPEN
Met een presentatiemap geeft u een altijd actueel visitekaartje af bij relaties.   Ideaal om leaflets in te steken, offertes, contracten, als hand out bij lezingen... Mogelijkheden te over met een presentatiemap die perfect aansluit op uw dienstverlening. Bedrukt in uw huisstijl in full colour of PMS, met of zonder afwerking, A4 of A5 formaat
CERTIFICATEN
gelegenheidsdrukwerk
Bij speciale gelegenheden hoort vaak ook speciaal drukwerk. Er zijn veel kant en klare producten in de markt te vinden. Maar wilt u maatwerk voor uzelf of uw bedrijf, dan ontwikkelen we dat graag voor u.
Geïnteresseerd en wil je meer weten?
Bel +31 653 207083 en vraag naar Rob of stuur ons een mailtje met je vraag.
Verzend
Thank you!
Back to Top